Πρόταση βιβλίου: Η νύχτα πέφτει στις Κουραμάδες

Kimolia Art Cafe
2 min readJan 6, 2020

--

Την Ελένη τη γνωρίσαμε αρκετά χρόνια πριν, μέσα από το “Αλμυρό Φυστίκι”, ένα blog που ξεκίνησε ως τέτοιο αλλά πολύ γρήγορα μεγάλωσε και έγινε πολλά περισσότερα. Συνεντεύξεις, άρθρα, όμορφα βίντεο, ήταν μόνο κάποια από τα πράγματα τα οποία υπέγραψε το Αλμυρό Φυστίκι στα χρόνια της ύπαρξης του.

Η Κιμωλία γνωρίστηκε με το Αλμυρό Φυστίκι στον εορτασμό των πρώτων του γενεθλίων όπου έγινε ένας μικρός χαμός στο event που διοργανώσαμε τότε. Απόδειξη του πόσο μπροστά ήταν το ΑΦ από τότε, όπως θα δείτε στο αφισάκι του event για του λόγου το αληθές, είχαμε και standup comedy από τον Κώστα Μαλιάτση..!

Πίσω στα του σήμερα λοιπόν, αυτό το άρθρο γράφεται γιατί το αγαπημένο μας ΑΦ, η Ελένη, έφτιαξε μαζί με μια ομάδα συνεργατών ένα πολύ πολύ ωραίο και αξιόλογο βιβλίο, συνεχίζοντας να πρωτοπορεί, όπως και στα χρόνια του ΑΦ! O τίτλος του, “Η νύχτα πέφτει στις Κουραμάδες” και η πλοκή του, όπως την διαβάσαμε στο site του βιβλίου, αφορά σε μια παρέα επτά φίλων που συναντιούνται για ένα πάρτι αποχωρισμού και καταλήγουν να παίζουν τη δική τους εκδοχή του κλασικού παιχνιδιού “η νύχτα πέφτει στο Παλέρμο”.

Σε ένα παιχνίδι θανάτου και φαντασίας, όλοι τους μεταφέρονται στο χωριό των Κουραμάδων για μια ολόκληρη νύχτα όπου και θα πρέπει να παίξουν τους ρόλους και τα χαρτιά τους σωστά, για να επιβιώσουν. Γεμάτο διλήμματα, συναρπαστικό, το βιβλίο της Ελένη Καραγιάννη έρχεται για να προτείνει ένα διαφορετικό είδος βιβλίου στους αναγνώστες του, που περισσότερο το συναντάμε στο εξωτερικό.

Εμείς το παραγγείλαμε online και το ξεκινήσαμε ήδη και σας προτρέπουμε να κάνετε το ίδιο, εδώ!

Καλοτάξιδο Ελένη!

--

--

Kimolia Art Cafe

In the business of hosting people, serving them and helping them create memories. Established in 2011, still in existence, in #plaka #athens #greece